Προπονηθείτε Όπου και Όποτε θέλετε με τα βίντεό μας.

Λειτουργία

Προπονηθείτε μαζί μας εύκολα και γρήγορα. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας μαθήματα video της κατηγορίας της επιλογής σας για έναν μήνα.

Επιλέξτε Κατηγορία

Επιλέξτε ένα από τα πλάνα μας και προχωρήστε σε αγορά για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεό μας.

Εγγραφή

Μετά από μια επιτυχημένη συναλλαγή θα σας στείλουμε με email, στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την πληρωμή, έναν σύνδεσμο. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρήστη.

Αποκτήστε Πρόσβαση

Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας για απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα βίντεο της κατηγορίας που επιλέξατε για έναν ολόκληρο μήνα. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά πληρωμής για να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ή να αγοράσετε επιπλέον προγράμματα.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε όσες κατηγορίες θέλετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί προκειμένου να προστεθούν οι επιπλέον κατηγορίες στον υπάρχοντα λογαριασμό σας. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι κατά την αγορά, θα μπορέσετε να την ολοκληρώσετε με επιτυχία αλλά θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο χρήστη.

Η πληρωμή γίνεται μία φορά και θα σας δώσει πρόσβαση για έναν μήνα. Μετά την λήξη της συνδρομής σας δεν σας χρεώνουμε αυτόματα αλλά σας δίνουμε την δυνατότητα ανανέωσης, απλώς αγοράζοντας εκ νέου την κατηγορία που επιθυμείτε. Για να πραγματοποιηθεί η ανανέωση θα πρέπει κατά την αγορά να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

Όλα μας τα βίντεο γυρίζονται σε ποιότητα HD για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα μέλη μας.

Υπάρχει πιθανότητα το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να καταλήξει στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το email σας ούτε στα εισερχόμενά σας ούτε στο φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ενδέχεται να υπήρχε τυπογραφικό λάθος όταν πληκτρολογήσατε το email σας κατά την πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας και θα ενεργοποιήσουμε εμείς την συνδρομή σας.